zondag 20 jan 2013: Try-Out


Op zondag 20 januari organiseert Dudoka een Try-out concert in functie van onze deelname aan het prétornooi van Koor en Stem en de Provincie Oost-Vlaanderen.
Try-out in MSK - 20 januari 2013
Dudoka wil zich aan het oordeel van een professionele jury onderwerpen en neemt daarom deel aan het prétornooi van de Provinciale koorzangwedstrijden Oost-Vlaanderen (27 januari). Met het oog op een goede voorbereiding wordt op 20 januari een try-outconcert georganiseerd in het mooie decor van het Citadelpark en het Museum voor Schone Kunsten.

Je bent van harte uitgenodigd! Je hoort er uitsluitend 20ste-eeuwse composities met een reikwijdte van de USA (Eric Whitacre,…) via Vlaanderen (Rudi Tas, August De Boeck) tot Rusland (Sergei Rachmaninov).

Het concert is gratis, je betaalt enkel een toegangsticket voor het Museum, waar momenteel de tentoonstelling “3 x Collectie” loopt.

zondag 20 januari – 16u00 – MSK – Citadelpark
inkom inbegrepen in het MSK-toegangsticket

Try Out